Skip to main content
cases

ESDH-kurser i SBSYS i Vesthimmerlands Kommune

By juni 25, 2019december 10th, 2019No Comments

Som en del af Vesthimmerlands Kommunes SBSYS-implementering blev SBSYS introduceret for alle brugerne på storskærmskurser. Kurserne var en del af den samlede SBSYS-kursuspakke i Vesthimmerlands Kommune. Administratorer, superbrugere og dagsordensamlere havde alle været på 1-2 dages kurser hos Palsberg Consulting for at kunne stå parat med hjælp og råd i en hotline funktion og en floorwalker ordning, i takt med, at brugerne efter storskærmskurserne blev sluppet løs på egen hånd i SBSYS.

Storskærmspræsentationerne havde en varighed på 3 timer med en længere pause indlagt, hvor superbrugerne stod til rådighed for en SBSYS-demo eller -snak.

Vi havde en gennemgående konsulent på implementeringen som derfor opnået et godt kendskab til Vesthimmerlands Kommunes arbejdsmetoder og organisation. Lotte Pape Topholt, afdelingsleder i Digitalisering og Udvikling, Vesthimmerlands Kommune kvitterer her for forløbet:

” …tusind tak for en rigtig god storskærmsundervisning, du har fået meget ros fra brugere. De har værdsat din undervisningsform kombineret med dig, altså den person du er. Især vores pædagogiske profiler og sagsbehandlere har udtalt sig om den gode underviser.”