Om palsberg

Palsberg Consulting blev etableret i 2007. Virksomheden er ejet og drevet af Ane Palsberg, som gennem flere år har arbejdet med implementering af ESDH-systemer.

Jeg hjælper virksomheder med at få overblik over organisatoriske opgaver i ESDH-implementeringsprojekter – og tilbyder kvalitetsløsninger tilpasset kundens behov.

Om Ane Palsberg Consulting

Jeg har beskæftiget mig med ESDH siden 2003. Først gennem mit speciale – siden gennem arbejde som konsulent (senere seniorkonsulent) hos FESD-leverandøren Traen og som ESDH-konsulent i Organisationsudviklingssekretariatet i Helsingør Kommune. De seneste 3½ år har jeg arbejdet med organisatorisk implementering hos flere danske kommuner og andre offentlige organisationer. Opgaverne har spændt over alt fra fra projektledelse, over Lean, undervisning af brugere/superbrugere og ledelsesworkshops – og fra indkøb til implementering af ESDH-systemer.

Min uddannelsesmæssige baggrund er Cand.merc.dat fra Handelshøjskolen i Århus med speciale i kommunale ESDH-projekter fra 2003. Herudover har jeg en HD i organisation og ledelse fra Handelshøjskolen i København med fokus på forandring og menneskelige ressourcer.

Siden har jeg videreuddannet mig inden for Lean Management og voksenpædagogik.