Se mit blog-indlæg på ESDH-bloggen på blogspot

Jeg har fået lov at være gæsteblogger på Morten Maates ESDH-blog på blogspot. Mange tak for det, Morten.

Jeg har netop lagt mit første indlæg på bloggen om kliktælling og ESDH. Læs mit indlæg på esdh-blog.blogspot.com.

God læselyst!

Uddannelsesmateriale til Acadre version 4.3

Så er jeg blevet færdig med mit grundlæggende uddannelsesmateriale for Acadre 4.3. Det betyder at jeg hurtigt kan lave noget specialtilpasset materiale til jer, der passer til jeres behov. Jeg underviser også i Acadre version 4.1 og 4.2.

I forbindelse med opgradering af Acadre til version 4.3 kan jeg tilbyde følgende kurser:
- Hvad er nyt i Acadre 4.3 for brugere
- Hvad er nyt i Acadre 4.3 for superbrugere
- Introduktion til Acadre 4.3 for nye brugere – ½ dag
- Kursus i Acadre 4.3 for nye brugere – 1 dag

Kontakt mig og hør nærmere.

Senere skal jeg arbejde videre med kurser i Acadre version 5.

Tilbage fra barsel og PRINCE2-vertificering

Min barselsorlov sluttede her i foråret – og jeg er klar til nye opgaver og udfordringer. En orlovsperiode giver tid til at tænke sig om – og eftersom jeg har lavet en del projektledelse på det seneste vurderede jeg at en certificering indenfor projektledelse ville være det rigtige at gøre.
Mentorix og Kenny Munck tilbød en samlet certificering i PRINCE2 Foundation og Practitioner – og det var et super kursus. Jeg fik sammen med de andre kursister en grundig indføring i de grundlæggende principper for PRINCE2-metoden på Foundation-kurset. Herefter var jeg på “luxus”-kursus med kun få deltagere på Practitioner-delen. De få deltagere gjorde at vi hverisær fik relateret PRINCE2-modellen i detaljer til vores egne arbejdsområder. Så alt i alt føler jeg mig godt klædt på til at deltage i eller lede PRINCE2-projekter nu.

Så blev jeg færdig med en uddannelse i voksenpædagogik

Efter at have undervist i ESDH i mange år, har jeg nu endelig taget en uddannelse for i voksenpædagogik. Jeg har gennemført uddannelsen almen voksenpædagogisk grunduddannelse på University College Sjælland. Kurset består af 6 moduler, som gennemgår forskellige emner indenfor voksenpædagogik og didaktik. Uddannelsen gør, at jeg er blevet bestyrket i at mange af mine metoder er gode – men jeg har selvfølgelig også fået mange nye gode idéer til min undervisning. Jeg glæder mig til at bruge mine nye teoretiske færdigheder i praksis.

Velkommen på min nye hjemmeside

Efter nu at have eksisteret i over 3 år, hvor jeg har udviklet min forretning – syntes jeg at hjemmesiden trængte til samme udvikling. Jeg har derfor fået lavet ny hjemmeside, nye farver og nyt logo. Det er nu mere tydeligt hvilke områder jeg arbejder med: Projektledelse, ESDH-workshops, Lean og kurser – og jeg har fået nogle af mine gode kunder til at skrive lidt om mit arbejde for dem. Tak for det – og tak for det gode samarbejde gennem årene.

Også mange tak til Isabel Hoffmeyer, som har lavet siden for mig – og til hendes kæreste Simon, som har taget de fleste af billederne her på mit kontor.