Acadre Web kurser i Allerød Kommune

Vi har nu materiale klar til kurser i Acadre Web. Vi pt. i gang med et forløb i Allerød Kommune, hvor medarbejdere fra kommunens skoler undervises i Acadre Web.
Kontakt os for mere info om kurser i Acadre og Acadre Web.

Rebekka Arp ansat som ESDH-konsulent

Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rebekka Arp, som ESDH-konsulent i Palsberg Consulting. Rebekka skal arbejde med ESDH-implementeringer vores kunder, samt styrke vores kompetencer indenfor informationssikkerhed. Rebekka har erfaring med ESDH-systemerne SBSYS og Captia fra sit tidligere job hos Frederikssund Kommune.

Samarbejde med Brugerklubben SBSYS

Palsberg Consulting og Brugerklubben SBSYS har fra sommeren 2017 indgået en interim-aftale som sikrer at Palsberg Consulting fortsat kan levere implementeringsydelser til Brugerklubbens medlemmer. Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med Brugerklubben og dens medlemmer og ser frem til at fortsætte implementeringsarbejdet.

Lone Krebs ansat som ESDH-konsulent

Det er med stor glæde at vi kan fortælle at 1 bliver til 2 og at Lone Krebs fra 1. marts 2017 er ansat som ESDH-konsulent i Palsberg Consulting. Lone skal i starten primært tage sig af SBSYS-implementeringer hos nye medlemmer af Brugerklubben SBSYS. Lone kommer fra VIA UC, hvor hun har arbejdet med SBSYS og digitalisering. Tidligere har Lone arbejdet i Skanderborg Kommune med den daværende implementering af Acadre.

Se mit blog-indlæg på ESDH-bloggen på blogspot

Jeg har fået lov at være gæsteblogger på Morten Maates ESDH-blog på blogspot. Mange tak for det, Morten.

Jeg har netop lagt mit første indlæg på bloggen om kliktælling og ESDH. Læs mit indlæg på esdh-blog.blogspot.com.

God læselyst!