Workshops i ESDH-projekt i Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune fik hjælp til deres ESDH-projekt, da de opgraderede deres ESDH-system Acadre. Jeg hjalp dem med projektledelsen gennem hele processen og stod bl.a. for Kick Off, sikring af tekniske opgavers udførelse, analyse af nye konfigurationsmuligheder, testworkshop med den nye version, opfølgning, kommunikation om projektet, præsentation af den nye version for vores superbrugere.

”Med Anes hjælp kom vi sikkert gennem projektet – og fik en bedre version af Acadre. Vi oplever altid Ane som professionel og dygtig til at gennemskue tekniske udfordringer og konfigurationer i produktet – og Ane strækker sig langt for at levere til aftalt tid.”
Birgit Hemmingsen, ESDH-projektleder, Rudersdal Kommune

Lean og Acadre hos Teknik og Miljø i Holbæk kommune

Hos Teknik og Miljø i Holbæk Kommune fik et myndighedsteam hjælp til at effektivisere deres arbejde med Lean. Opgaven bestod af identifikation og beskrivelse af arbejdsgange samt forbedring af arbejdsgange gennem brug af Lean-metoderne. I projektet udarbejdede vi metoder og aftaler for brugen af Acadre som styringsværktøj. Resultatet er et velfungerende myndighedsteam og reduktion af sagernes gennemløbstid til under 25% på flere sagstyper.

“Ane forklarede Lean på en måde, som gjorde det let at arbejde med. Vi arbejdede hurtigt og effektivt sammen og fik i løbet af få arbejdsdage implementeret de første arbejdsgange. Vores arbejdssituation blev ændret fra ikke at vide hvor langt vi var bagefter – til nu at have styr på sagsbehandlingstider og kunne svare borgerne hurtigt og effektivt.”
Morten Højland Nielsen, Teknik og Miljø, Holbæk Kommune

Hjælp til projektledelse på Professionshøjskolen Metropol

Metropol er i gang med at implementere ESDH-systemet MeDok fra Exformatics. Projektlederen for Metropols ESDH-projekt får sparring til projektledelse af projektet og samarbejdet med leverandøren. Herudover assisterer jeg med konkrete projektopgaver som eksempelvis test af MeDok, fejlindberetning og konfigurationer samt konceptudvikling og udarbejdelse af uddannelsesmateriale til projektets undervisningsforløb.

ESDH-projektets systemejer får feedback og sparring – og hjælp til udarbejdelse af projektoplæg til kommende projekter.

“Ane giver mig god sparring i forhold til mine opgaver, som systemejer for vores ESDH-system MeDok. Hun har en god fornemmelse for de ledelsesmæssige opgaver i ESDH-projektet og hjælper min projektleder med den praktiske projektledelse.”
Peter Flodin, Bibliotekschef og systemejer for ESDH-systemet MeDok, Professionshøjskolen Metropol.