ESDH-SYSTEMER

Vi har erfaring med mange forskellige ESDH-systemer og kan derfor rådgive om opsætning af forskellige ESDH-systemer, brug af systemerne og undervisning af alle de typiske ESDH-brugertyper eller vi kan træne jeres egne undervisere.

Her er en række eksempler på forskellige opgaver, vi har løst i forskellige systemer for forskellige kunder.

Acadre

Vi har erfaring med opsætning, opgradering, GDPR-eftersyn af sikkerhedsmodel, undervisning af alle brugertyper, implementeringsstøtte og drift. Eksempler på konkrete opgaver: opgraderinger i Allerød Kommune, Implementeringsstøtte i Furesø Kommune.

Axpoint

Vi har erfaring med opsætning, opgradering, undervisning af alle brugertyper, implementeringsstøtte, arkivering, aflevering, instruktionsvideoer og drift. Eksempel på konkret opgave: ESDH-konsulentfunktion hos Københavns Professionshøjskole.

Public 360°

Vi har erfaring med opsætning, undervisning, implementeringsstøtte og e-læring. Eksempler på konkrete opgaver: implementeringsstøtte og undervisning hos Institut for Menneskerettigheder, implementeringsstøtte og undervisning hos DIPD – Dansk Institut for Partier og Demokrati.

SBSYS

Implementering, opgradering, undervisning, underviser-træning, e-læring, arkivering, drift og implementeringsstøtte i mere end 10 medlemskommuner og en række af de undervisningsinstitutioner, der tidligere var licensholdere hos Brugerklubben SBSYS. Vi hjælper også med opsætning af specialmoduler og underviser brugere i specialmodulerne, f.eks. undervisning i Børn og unge modulet, undervisning i Byggesag/BOM, undervisning i Skabelonredigeringsmodulet og workshops om styringsreol. Eksempler på konkrete opgaver: Opsætning, undervisning og implementeringsstøtte, herunder overgang fra DUBU til Børn og unge modulet i Herlev Kommune, Opsætning, undervisning og implementeringsstøtte, herunder opstart af brug af Byggesag/BOM i Sorø Kommune.

Udover de nævnte konkrete eksempler ovenfor har vi erfaring med undervisning og implementeringsstøtte vedrørende systemerne Captia, F2, Xformatics ECM, eDoc, IMS og ESS fra Lector.

 

 

 

 

 

 

Kontakt os

Kontakt os